Suomalainen maisema hankkeen kuvia julkaistaan Facebookissa aina 6.12.2017 asti

Suomalainen maisema hankkeen kuvia julkaistaan Facebookissa itsenäisen Suomen kunniaksi aina Suomen 100-vuotis juhlapäivään asti.

Kuvia julkaistaan tuoreimman kirjan teeman mukaisesti vuodenaikojen mukaillen joka viikon maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 12.00.

Hankkeen rungon muodostaa Suomalainen maisema -kirjasarja, joka koostuu neljästä kirjasta, joista on ilmestynyt kaksi ensimmäistä osaa, Järvien Suomi ja Saaristo.

Tykkää sivustamme ja seuraa tuoreimpia julkaisujamme:

Ammattiluontokuvaajien Suomalainen Maisema projekti on hyväksytty virallisesti Suomi 100 ohjelmaan.

SuomiFinland100-tunnus

Vuonna 2012 aloitettu hankkeemme Suomalainen Maisema on edennyt suunnitelmien mukaan. Kirjasarjamme ensimmäinen kirja “Järvien Suomi” ilmestyi syyskuussa 2014 ja toinen kirja “Saaristo” ilmestyy tulevan elokuun lopussa.
Huhtikuussa haimme projektillemme virallista statusta Valtioneuvoston kanslialta Suomi 100 ohjelmaan ja 15 kesäkuuta saimme Suomi 100 -hankkeelta ilmoituksen että “Suomalainen Maisema” on valittu Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaan.
Nyt voimme käyttää Suomi 100 yhdessä virallista logoa ja ensimmäisen kerran se on esillä elokuussa julkistettavan Saaristokirjamme kannessa.

Nyt kun olemme Suomen juhlissa virallisesti mukana jatkamme kirjasarjan lisäksi neuvotteluja myös projektin muista osista ja taloudellisesta yhteistyöstä Valtioneuvoston kanslian ja muiden tahojen kanssa.

Lisätiedot Jaakko Ruola: jaakko.ruola@kolumbus.fi

Puhelin: 0400-317585